moj ZOO blog
:: blogovi
Strana 1 od 1
23092014
moj ZOO blog
Možete li povjerovati da sam ja našla Koka na sred šetališta .Jednom smo ja i moj tata šetali šetalištem kada ja vidjeh papagaja kako šeta po trotoaru,nije znao dobro da leti.Verovatno je nekom pobegao iz kaveza .Ja i moj tata smo ga sat vremena hvatali.Na kraju ga je moj tata uhvatio i stavio u kutiju koju nam je dala poslastičarka . sjutra dan sa mu kupila kavez i hranu. Sada ga već imam godinu dana i super se slažemo.
ovo je maza.on je moj mačak.imam ga otkada se rodio.ja ga mnogo,mnogo volim a njegovo ponašanje mi govori i da on mene takođe voli.
posto je meni omiljena zivotinja macka a omiljena vrsta macke persiska macka pisacu nesto o njoj na svom blogu
Persijska macka spada u dugodlake macke.Persijske macke su najcesce bijele boje sa plavim ocima,ali mogu biti sive,crne,narandzaste...Dlaka je kod persijskih mačaka vrlo karakteristična. Izuzetno je dugačka, dužine i do 15 cm, svilena i gusta, bogato štrči nad telom, stvarajući gustu grivu iznad vrata i između prednjih nogu.Osim izuzetno privlačnog izgleda, persijske mačke su stekle veliku popularnost zbog svoje blage ćudi, staloženog ponašanja i izrazite druželjubivosti. Mirne i tihe, privržene i mazne, čine gotovo idealnog mezimca za stan, kuću i relativno ograničen prostor.Ove kućne mace žive od 15 godina do 20 godina.
ako volite da gledate snimke slatkih persiskih maca kako rade slatke stvari posjetite ovaj youtube kanal
www.youtube.com/user/mythicbells
evo neki snimci koji su meni privukli paznju
naravno ima ih jos mnogo koji ce vas razveseliti.Ovo su samo neki koji su se meni svideli.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu